Laster...

 

Skogen gård ligger i Råde v/Missingmyr i fantastisk natur. Rett ved gården finner du Pilgrimsleden, gammel storskog, Vetaåsen (gammel festning), Fugletårnet og Vannsjø. Råde Kommune er bygda mellom byene; Moss, Sarpsborg og Fredrikstad – alle innenfor 30 minutters avstand.

Dorthe Johansen driver firmaet Grønn Pause, med konsulenttjenester for DebioInfo, Pilgrimsherberg, B&B og Inn På Tunet. Hennes mann Kjell Arne Johansen, driver K.A.J. Dykkertjeneste AS. Vi bruker aktivt den fantastiske naturen rundt oss. Det bor også 4 hester, 2 høner, 1 hane og 2 hunder på gården. Hønsene er frittgående og vi dyrker en del grønnsaker og frukt selv. Nærmeste naboer driver med epler, honning, høner og griser.

Det serveres hjemmelaget økologisk mat på Skogen gård, fordi ren mat er bra for deg, bra for naturen og bra for dyrene. Her er det dansk hygge og gjestfrihet - og det gjør de fleste godt.

Kjell Arne Johansen er eier og alt-mulig-mann på gården. Dorthe Johansen er Daglig leder og ernæringsfysiolog.

Vi har et godt nettverk av miljøarbeidere, helsefagarbeidere og andre frilansere. Vi ser frem til å tilby våre Inn på tunet tjenester til Råde Kommune, Sarpsborg Kommune, Nye Moss Kommune (Moss og Rygge Kommune). Andre kommuner er også velkomne samt NAV og Barnevernet

  1. Dagaktivitets tilbud til hjemmeboende tidlig demente, psykisk utviklingshemmet, uføretrygde. Avlastning kveld, helg og i ferier. Mulighet for overnatting. 
  2. Arbeidstrening – skreddersydd opplegg for den enkelte 
  3. Tilbud til skole og ungdom – alternativ til skole unngå «drop out» 
  4. Åpen gård 1 x måneden – for målgruppen og pårørende. Ta kontakt for nærmere info/ tilbud: Vi er fleksible og ønsker å hjelpe der det er behov

 

Vi har en minibuss og en del av tilbudet vårt er at vi henter og bringer – det er erfaringsmessig en stor fordel at det er en kjent og fast person der kommer og henter – ikke en tilfeldig taxisjåfør.

Tilbud innen: Skole og oppvekst · Aktivitet-Trening-Arbeid-Språkpraksis · Dagaktivitetstilbud

 

Gården er i prosess til å bli godkjent Inn på tunet tilbyder

Skogen gård

Kontaktpersoner: Dorthe Johansen
Adresse: Skomakerveien 4
Kommune: RÅDE
Mobil: 922 62 016
E-post: post(at)gronnpause.no
Hjemmeside: www.gronnpause.no
Facebook: Grønn Pause

 

 

Billedgalleri