Landbruket i Norge

Forny våningshuset i sommer

Det er alltid mye som skal gjøres ute på jordene på en gård, men det er også mye arbeid med reparasjon og vedlikehold av fjøs og gårdsutstyr. Men oppi alt dette er det viktig å ikke glemme våningshuset. Det skal jo være koselig også der du selv bor, og vedlikehold bidrar til å forlenge husets levetid. Hva med å legge nytt tapet hjemme i sommer?

Bruk regndagene

Som bonde er det selvsagt ekstra mye å gjøre når været er fint, og da er det neppe tid til å se på tapet til stua, eller begynne på selve jobben. Men her i Norge kan du være trygg på at det kommer regndager. Da kan du søke etter tapeter til stue på nettet for å finne inspirasjon og stort utvalg. Skulle det bli altfor travelt i sommer, kan jo selve tapetseringen utsettes til utpå høsten. Men da er det uansett greit å ha alt liggende klart til du har mulighet til å sette i gang. Dermed kan du starte akkurat når det passer, og når noen har tid og lyst til å hjelpe deg.

Enkel bestilling online

Alt du trenger kan bestilles online. Da slipper du å gå rundt i butikker. Du kan ganske enkelt gjøre et nettsøk når du har tid, og sammenligne både mønstre og priser før du bestiller. Hos Familietapeter finner du spennende og holdbare tapeter til stue og andre rom du gjerne vil fornye. Få varene levert hjem eller hent dem på postens utleveringssteder. Du betaler ingenting for frakten hos Familietapeter, og de tilpasser lim og antall ruller for deg, slik at du slipper å tenke på annet enn valg av selve tapetet. Velg ensfarget, duse mønstre eller spennende mønstre som virkelig skiller seg ut. Vær gjerne litt vågal,, slik at rommet framstår helt annerledes enn før, for det er spennende å variere og leke med veggene. Du kan selvsagt også sikre deg godbiter på tilbud på salgssidene, slik at stua blir ny på en enda rimeligere måte.

Få tips online

Hvis du aldri har lagt tapet før, eller trenger et par gode tips, er det lett å finne tips og videoer på nettet. Mange av disse videoene er helt gratis tilgjengelig, og gir deg instruksjonene som gjør jobben både enklere og morsommere. Få gjerne med deg partner eller familiemedlemmer. For det første er det enklere å være to, og for det andre er det mye morsommere å gjøre ting sammen. Skulle du være altfor opptatt til å gjøre jobben selv, kan du også leie noen til å gjøre det. Da gjelder det å velge pålitelige håndverkere som gjør en skikkelig jobb. Men mange bønder har nettopp den innstillingen at de vil gjøre alt selv. Da vet de at det blir skikkelig gjort.

Leave a Reply