Landbruket i Norge

Nyhetsbrev for gårdsbutikker

Mange bønder har begynt å videreforedle produkter selv, eller selger frukt og grønnsaker direkte fra gården. Det er selvsagt ikke alle bønder som har tid til å drive med slike ting, og det kan dessuten være litt vanskelig å skaffe kunder. De fleste nordmenn er vant til å handle i matbutikken, og tenker kanskje ikke over muligheten for å handle direkte fra bøndene. Hvis du har et gårdsutsalg, eller tilbyr servering eller overnatting på gården, kan det hende du trenger et nyhetsbrev for å tiltrekke deg flere kunder.

Hjelp til å lage gode nyhetsbrev

Det er selvsagt viktig å lage et nyhetsbrev som faktisk blir lest. Hvis ingen leser gårdens nyhetsbrev, kommer brevet selvsagt heller ikke til å gi deg noen nye kunder. På nettsiden til Lime får du gode tips til hvordan du lager skikkelig gode nyhetsbrev. Et godt brev blir både lest og lagt merke til, og da vil produktene eller tjenestene dine også bli lagt merke til. Har du en liten gårdsbutikk er det jo viktig å bli lagt merke til.

En enkel måte å markedsføre seg

Nyhetsbrev er en ganske enkel måte å markedsføre seg, uten at det virker påtrengende på kundene. Du kan være personlig, skrive om siste nytt og morsomme ting som har skjedd på gården i det siste. Nyhetsbrevet trenger ikke engang å være laget for å selge. Du kan rett og slett bruke det til å holde kontakten med trofaste kunder, og holde dem oppdatert. Som bonde har du mye annet å gjøre, men ta deg tid til å beholde god kundekontakt. Det vil lønne seg når du skal selge noe.

Send ut jevnlige nyhetsbrev

Nyhetsbrev fungerer best når de sendes ut regelmessig. Finn en plan som passer for deg, enten du vil sende ukentlige eller månedlige brev, eller sjeldnere, dersom det passer bedre. Det viktigste er at du har noe å skrive om, og at du holder kontakten med kundene dine. De kan gjerne melde seg på nyhetsbrevet, slik at du vet at du faktisk sender brevene til noen som leser dem. Med noen gode tips fra Lime blir det enklere å skrive et brev som både fenger kundene og bidrar til økt salg av produktene dine.

Landbruket i Norge

Leave a Reply